דופק חזק שמורגש במנוחה.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/10/2023 | 15:33 | מאת: שאלה

אני בת 21. יש לי דופק שאני מרגישה אותו. אני ממש רואה את החזה עולה ויורד מרוב שהוא חזק. הדופק לא ממש מהיר. אבל כן מטריד אותי. זה מוריד לי את מצב הרוח. מה ניתן לעשות במצב כזה? ממה זה יכול להיגרם? תודה רבה.

תחושת דופק יכולה לנבוע מהרבה סיבות. בגיל צעיר וללא מחלות רקע ידועות זוהי בדרך כלל תופעה שאינה מסוכנת ויכולה להיות קשורה אפילו במתח נפשי. יחד עם זאת, אם העניין ממשיך להטריד, כדאי לגשת לרופא המשפחה שיאזין ללב עם סטטוסקופ וייתכן שגם יפנה לבדיקת אקג

מנהל פורום קרדיולוגיה