תוצאות א.ק.ג תודה רבה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

30/07/2023 | 14:48 | מאת: ערן

שלום דוקטור בן 61 ללא מחלות רקע. לאחר א.ק.ג ראיתי שרשום - sinus rhythm with pac left axis deviation inferior q waves may be due to cardiomyopathy abnormal ecg (ללא שינוי מא.ק.ג מ2020) אשמח להבין את התוצאות של הא.ק.ג ומה הן אומרות? תודה רבה

ממצאי האקג מרמזים על כך שייתכן שיש בעיה מסוימת בשריר הלב. הממצאים המתוארים מעלה אינם ספציפיים. כדאי להמשיך בירור בהתאם לשיקול דעת הרופא המטפל ובתלות בתלונות, בבדיקות הדם ובדיקות ההדמיה האחרות, בהיסטוריה המשפחתית ובמחלות הרקע

מנהל פורום קרדיולוגיה