כאבים בחזה בזמן שכיבה לצד שמאל.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

31/05/2023 | 17:16 | מאת: איתי

אני בן 16 וחצי בריא ובשבוע הזה נתקלתי בבעיה אני בדרך כלל ישן צהריים וכל פעם שאני שוכב לצד שמאל אני מרגיש כאב בחזה כמו דקירות כאלה ומפסיק ישר אחרי שאני מסתובב ובלילה שאני מסתובב לאותו צד לא כואב לי כלום אני לא מצליח להבין אם זה סיבה שקשורה לריאות לשרירים או לצלעות ולמה זה קורה לי רק בצהריים ולא בלילה?

כאבים כמו אלו שאתה מתאר אופיניים בדרך כלל לכאבים ממקור שריר שלד, וסביר שיחלפו בעוד זמן קצר ללא התערבות. יחד עם זאת אם הכאב נמשך/מטריד כדאי לפנות לבדיקת רופא

מנהל פורום קרדיולוגיה