שאלה לגבי אקג ואקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/05/2023 | 09:56 | מאת: ג

שלום דוקטור בן 53 , לאחר בדיקת אקג. הרופא אמר שהאקג סה"כ בסדר. לאחר שעיינתי באקג, ראיתי שרשום - Crbbb(complete right bundle branch block) Low voltage (chest leads) Slight left axis deviation חשוב לי לציין שעשיתי אקו לב לפני כמה חודשים והוא היה תקין מלבד הפרעה דיאסטולית דרגה 1. 1.האם התוצאות תקינות? 2. במידה ולא מה עלי לעשות? אין לו אקג קודם להשוואה 3. במידה והאקו לב יצא תקין לפני מספר חודשים אני יכול להיות רגוע? אשמח לדעתך תודה רבה

אנא ראה תשובתי למטופל ששאל דומה שאלה דומה מאוד לשאלתך שתי שורות מתחת לנ"ל. משמעות התוצאות נגזרת ממחלות הרקע, מהטיפול התרופתי, הבדיקה הגופנית והתלונות.

מנהל פורום קרדיולוגיה