קושי נשימתי חודש לאחר התקף לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/05/2023 | 10:52 | מאת: ניר

לפני חודש עברתי התקף לב ונעשה לי צנתור. לאחרונה כבר שבוע יש לי קצת קושי לנשום. מחר יש לי ארגומטריה. האם לבטל?

נשמע שכדאי ללכת להבדק אצל הקרדיולוג המטפל. קוצר נשימה אחרי צנתור יכול להיות תוצאה של פגיעה בתפקוד הלבבי, השנות של ההיצרות או החסימה בכלי הדם, תגובה לתרופות ועוד. לפני שעושים שינוי כלשהו, כדאי לברר את הסיבה לעומקה. לגבי הארגומטריה - זו אינה בדיקה דחופה, ולכן לדעתי כדאי להמתין איתה עד לסיום הבירור של קוצר הנשימה.

מנהל פורום קרדיולוגיה