יש לציין שהרבה אנשים\ לד"ר קייצס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/05/2001 | 10:12 | מאת: צופית

לד"ר קייצס יש לציין שעקבתי בפורום במלואו וראיתי שהמון אנשים צעירים או לו סובלים מתופעת הפירפורים או אך לומר הקפיצות האלה שבלב, אך אתה מסביר אנשים שהם בריאים לחלוטין לא סבלו אף פעם מכלום מספיקה פעם אחת שחוו טראומה או מאמץ גופני מוגבר בכדי לקלקל להם את החיים וזה כל כך מרגיז מנסיון

02/05/2001 | 20:34 | מאת: ד"ר אילן קיציס

ומה את רוצה... שאני דרך האינטרנט... כמו בטלפטיה אוכל לדעת בודאות שכל מי שמתקשר בריא ואין לו כלום... הלא הם מתלוננים ואני מה אני יודע (או את?) אולי יש בינהם אחד עם בעייה ??!! אז באופן כללי אני שולח אותם לקרדיולוג שלהם... תודה על ההערה

03/05/2001 | 08:25 | מאת: צופית

לא התכוונתי להעליב רק רציתי לדעת למה זה קורה?

מנהל פורום קרדיולוגיה