כאב בא והולך בחזה ...

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/05/2023 | 21:04 | מאת: הדר

שלום לך, אףפעם לא הרגשתי כאבים בחזה/ בית חזה/ לב. בזמן האחרון יש לי אי נוחות זה בא והולך. לא נעים. זה קורה בשינה. או בבוקר מוקדם שאני מתעוררת. אין בחילות וכל הסימנים להתקף... בריאה ללא כדורים, משקל תקין לא שותה אלכהול לא מעשנת.. יש דרך להעלים את זה? בת 46.

יש מגוון סיבות לתחושת אי נוחות בחזה, בהן גם מחלת לב. בנשים דווקא לעיתים מחלת לב לא מסתמנת באופן 'קלאסי' ואין בהכרח בחילות או הזעה. ממליצה בכל אופן לפנות לבדיקת רופא, אפשר בשלב הראשון לרופא משפחה שיעשה אקג ויתרשם מהסיפור ומהבדיקה הפיזיקלית.

מנהל פורום קרדיולוגיה