בדיקה מיפוי לב לאחר שני צינתורים לב PCI

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/04/2023 | 18:16 | מאת: שמואל כהן

שלום דקטור גיל שלי 57 חולה בNF1 מורכב כולל גידולים רוש ומיפרצת שנסגרה ב צינטור טיפולי לפני 6 חודשים עברתי שוב צינתור לב תיפלי לםני שבוע עברת מי פוי לב וזה סיכןם בLCXפוסטרוטרלי פגם מילוי קטן [אוטם] TOTAL PERFUSION DEFECT DEFECT TPDדארדד5 אחוז הממצאים על אוטם בתפוצת של ה LCX איסכמיה קלה בשטח קטן מימצא חיובי דקטור מה פירוש TOTAL PERUSION DEFECT TPD STRESS/ לחלץ דם 185 על 80 באתחלה הבדיקה אחר 168 על 100 דופק 117 בבדיקה של אקו לב מוקד אקוגני בבסיס אאורטה 5 מלימתר וממצע נוסף בין עורק הריאה השמלי 6 ממלימתר מתואר כ טומור נירופיברומה דליפה אוארטלית דליפה מיטרלית וטריקוספדאלית מיממאלית עם אפשר אסבר בבקשה על הבדיק.של מיפוי לב תודה דוקטור

29/04/2023 | 18:25 | מאת: שמואל כהן

אמשך בבדיקה מודגמת סטנט בעורק הקרובנזי הפנמי משמאל אות הזרימה בתוכו מעיד על היצרות לומנינלית בסגמנט הקברונוזי השמאלי בהמשך אות זרימה קלוש ביותר רושם של תהליך תופס מקום בסינסו הקברונוזי זה בבדיקה של MRA

מיפוי הלב מרמז על כך שייתכן שיש אזור מסוים קטן בלב שסובל מאספקת דם מופחתת בזמן מאמץ. המשמעות של הממצא תלויה במחלות הרקע, בתלונות שלך, ביכולת התפקודית ובטיפול התרופתי. ממליצה לפנות לקרדיולוג עם כלל הבדיקות ומסמכי העבר לייעוץ מסודר.

מנהל פורום קרדיולוגיה