ללכת להיבדק אצל רופא?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/04/2023 | 12:07 | מאת: יעל

שלום, אני בת 48. בריאה , 1.70 משקל 58. לא נוטלת כדורים גם לא הורמונים. כן נמצאתי פעמיים אנמית ( חוסר ברזל) עירוי ברזל בנובמבר. יש לי בעיה קטנה לא יודעת אם ללכת לרופא. זה בא והולך וכמה חודשים. אני מרגישה אי נעימות באזור החזה בצד של הלב. שמתי לב שבזמן שינה. אני לא נרדמת טוב בגלל זה. זה כאילו מישהו יושב לי על החזה. אח"כ נעלם. כמו כן לפעמים אני גם מרגישה בזמן עוררות אי נוחות כאב עמום בצד של הלב לכיוון קנה הנשימה למטה. אין לי קשיי נשימה ועולה מדרגות חופשי. חשבתי שזה שרירים אבל כמה זמן זה יכול להיות? ואז קרה לי משהו קצת יותר מלחיץ כן הרגשתי לחץ בבית החזה פעם אחת בזמן העבודה כאילו מוחצים לי את 2 הריאות. לא בצד אחד והלחץ כאילו קצת עלה למעלה לכיוון הצוואר. היה איזה פעמיים וזהו... ושוב מידי פעם אני "מרגישה " את החזה בצד אחד. מה זה יכול להיות? אמרו לי שלחץ. אבל מתוך שינה איננו בלחץ נכון? תודה

28/04/2023 | 12:11 | מאת: יעל

הי, ראיתי כעת ששאלתי כאן בינואר וענית לי. אז אלך להיבדק. תודה

הרבה בריאות

מנהל פורום קרדיולוגיה