תוצאות של בדיקת אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

27/04/2023 | 13:29 | מאת: NOT_FOUND

שלום עשיתי אקו לב בגלל כאבים שהיו לי שהייתי שם נאמר לי הכל תקין וזה נובע מלחץ / חרדה רשום התעבות קלה של העלים אי ספיקה האאורטלית במידה קלה אי ספיקה טריקוספידאלית במידה מינימלית האם זה תקין?

אקו לב במנוחה בודק את מבנה הלב, תפקוד החדרים ותפקוד המסתמים. אי ספיקה אאורטלית קלה אינה ממצא תקין אבל גם אינה אמורה להדאיג במיוחד ודורשת מעקבים בלבד. היא אינה מסבירה את הכאבים בחזה שאתה מתאר. ובכלל, בדיקת אקו במנוחה לא שוללת כאבים בחזה שמקורם בלב. לשם כך יש לבצע בדיקות במאמץ (אקו לב במאמץ או מיפוי לב), או להדגים את כלי הדם של הלב בצורה ישירה. הפניה לאחת הבדיקות הנל תעשה על ידי הרופא המטפל, ולפי שיקול דעתו הקליני.

04/05/2023 | 11:24 | מאת: בר

אני עוברת חרדות מינואר וזה מגיע לסירוגין שאני בלחץ וחרדה

04/05/2023 | 11:26 | מאת: בר

אני עוברת התקפי חרדה מינואר וזה מגיע לסירוגין שאני בלחץ וסטרס בנוסף עשיתי מבחן מאמץ שנאמר שהכל תקין

מנהל פורום קרדיולוגיה