בת 21 הרגשה של מחסור פעימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/04/2023 | 21:37 | מאת: שיר

היי ד״ר מה שלומך ? האמת שזו תופעה שכבר שנים יש לי אמנם לא בעקביות אבל זה כן קרה לי מידי פעם בעבר זאת תחושה כזו של כמו מחסור בפעימה בלב בלי איזה שהיא תנועה או מעשה מסויים זה קורה ללא התראה פשוט פתאום כמו דפיקה חזקה כזו כמו הרגשה של מחסור פעימה , אני לא ככ יודעת להסביר במדויק עשיתי בעבר בלי קשר המון אקג לב,שני הולטרים ואקו לב והכל יוצא תקין ממה זה יכןל לנבוע?אןדה לעזרתך

תחושה של החסרת פעימה יכולה להיות ביטוי של פעימות לב מוקדמות, אם כי לא בהכרח. לפעמים פשוט אנו מרגישים את אחת הפעימות בעוצמה מוגברת, מבלי שמאתרים הפרעת קצב או בעיה אחרת. נשמע שעשית בירור ששלל הפרעת קצב או בעיה מבנית בלב. בהתאם נראה שאין סיבה של ממש לדאגה. אם חלילה התופעה תחמיר ו/או תתגלה מחלת לב או הפרעות קצב אצל אחד מבני המשפחה מדרגה ראשונה אז יהיה נכון לפנות להערכה חוזרת אצל קרדיולוג.

מנהל פורום קרדיולוגיה