תחושות מוזרות באיזור הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/03/2023 | 14:28 | מאת: סתיו

לפני כ3 שבועות החלו כאבים בחזה וגם בכתף שמאל. נלחצת. במרפאה א.ק.ג תקין, אולטרסאונד לב תקין. נשלחתי הביתה. בטחד הימים שתיתי כוס יין אדום ואחרי זמן מה הרגשתי את הדופק בשמיים והרגשתי ממש רע, הלכתי לנוח ובבוקר קמתי כרגיל. בבדיקה של קרדיולוג, הכל תקין, בדיקת מאמץ, תקינה. בלי קשר, אני סובלת מהתקפים מדי פעם של הפרעות תחושה וסחרחורות בגפיים )כבר כמה שנים ובדיקות נוירולוגיות תקינות כולל בדיקות דם(. התחלתי להרגיש יותר טוב אבל בכמה ימים האחרונים שוב כאבים באיזור החזה. עכשיו סידרתי את כל הבית ואחרי פעילות מאומצת בחדר כושר ומרגישה מסוחררת קצת וכבדות ומרגישה את הדופק שלי. בבדיקת דופק עצמית, הדופק תקין. אתמול עשיתי בדיקות דם כולל בדיקה לאיתור אירוע לבבי, תקינה. מה קורה לי? האם צריכה לחשוש? אני ממש לחוצה מזה.

נשמע שאין סיבה לחשוש מאוד בהתחשב בעובדה שכל הבדיקות שביצעת תקינות. נסי להתעלם מהתופעה לכמה ימים ותראי אם התדירות והעוצמה של התסמינים יורדת.

מנהל פורום קרדיולוגיה