כאבים קטנים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/03/2023 | 22:42 | מאת: איתי

בן 15 לפני יומיים התחילו לי כאב חלש עמום בצד שמאל ולפעמים שאני צוחק או נשען קדימה הייתי אצל רופא משפחה אמר לי שהוא רואה שעשיתי לפני שנה בדיקות ללב והכל תקין אז אין צורך לדאוג שזה מהשריר אולי מתיחה או משהו הוא צודק או שצריך לחשוש

הי איתי שריר תפוס בהחלט יכול לגרום לכאבים בבית חזה. אני מניחה שרופא המשפחה בדק אותך ושאל עוד כמה שאלות כשהניח שהכאב מגיע מהשריר. בגיל 15 הסיכוי שמקור הכאב הוא בלב לא גבוה במיוחד, ובכל מקרה, אם הכאבים ימשכו או יחמירו אפשר ללכת להבדק שוב.

מנהל פורום קרדיולוגיה