כאב בחזה שמאוד מטריד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/02/2023 | 22:52 | מאת: רביד

מזה שנתיים כאב בחזה שמטריד ללא הפסקה ,הכאב הולך וחוזר . אקו לב במאמץ בשנה האחרונה פעמיים שיצא תקין. הולטר לב תקין צילום חזה תקין מבחן מאמץ ארגמוטריה שגם יצא תקין. הפסקתי ספורט עקב הכאב הקרדיולג אמר לי שהכל בסדר ושאני יכול להמשיך כרגיל בחיי גם בנוגע לספורט בגלל הבדיקות שנעשו . מווריד ומטריד ומיואש לא יודע מה לעשות . עזרה?

אם הכאב אינו מרפה כדאי להמשיך בירור. הבדיקות שתארת אינן שוללת במאה אחוזים סיבה לבבית לכאבים, ובוודאי שאינן שוללות סיבות אחרות, חוץ לבביות, לכאב.

מנהל פורום קרדיולוגיה