לחץ האזור החזה- במרכז

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/01/2023 | 22:24 | מאת: יעל

הי, יש לי מזה כחודשיים כאבים. בהתחלה זה היה ממש באזור הלבבצד שמאל למטה לכיוון מרכז החזה. כאב נקודתי מציק. ועכשיו זה כבר כאב במרכז החזה לחץ. כאב עמום בא והולך. קורה גם מתוך שינה וזה מפריע לי. אני לא יודעת למה זה? כי זו פעם ראשונה. קבעתי תור וביטלתי כי לא ראה לי מהותי אבל זה נהיה יותר גרוע ומפריע לי בעבודה וכו'. כשזה קורה לוקח לזה איזה 20 דקות לעבור. וזה יכולל קרות מספר פעמים ביום. התור לרופא כעת רק בפברואר. מה ניתו לעשות? האם כדור מוסקוליכול לעזור? אני לא מעשנת, משקל תקין, מבנה גןף רזה לא שותה אלכהול. אף פעם לא היה לי דבר כזה. אין לי עוד תסמינים מעבר ללחץ בבית החזה תודה, יעל

כדאי להגיע לבדיקת רופא להערכה מסודרת. אפשר להתחיל אצל רופא.ת המשפחה במרפאת האם ומשם להמשיך הלאה במידת הצורך.

מנהל פורום קרדיולוגיה