תוצאות הולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/04/2001 | 21:04 | מאת: דניאל

אני בן 16, שלחתי הודעה לפני כמה ימים ועכשיו הגיעו תוצאות ההולטר (אמרו שצריך לעשות עוד אחד כי משהו השתבש אבל בינתיים יש תוצאות חלקיות) קצב בסיסי - סינוס מהירות מינימלית - 51 מהירות מקסימלית - 123 מהירות ממוצעת - 71 הפרעות קצב חדריות: בודדות - PVC's - 2 הפרעות קצב על חדריות: בודדות PVC's - סינוס ארותמיה בולט מה ההפרעות אומרות? והאם הקצב נורמלי?

29/04/2001 | 21:43 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לא יודע צריך לראות את הבדיקה בעיניים. כללית לצעירים "הפרעת סינוס" היא לא דבר יוצא דופן... תרגע. לך עם הבדיקה לקרדיולוג תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה