מעכב PCI יתר לחץ דם בסטריה לבבית PCI LAD DUST 70/90

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/12/2022 | 07:50 | מאת: שמואל כהן

שלום דקטור בן 57 בצתי בדיקת של אקו לב רגיל ויש פינוח רצתי לצעת עם הבדיק תקינה יש כמה מונחים שלא מובן לי מסתם אאורטלי תלת עלי עם נקודות הסתיידות בעיקר על הלא הלא קורונרי דליפה אאורטלית קלה דליפה מיטרלית קלה דליפה פולמונאלית קלה דליפה טריקוספיאלית מיממאלית הפרעה דיאסטולית דרגה 1 חוסר תפקוד דיאסטולי בדרגה א דקטור אפשר לקבל אסבר על המונחים הבדיק אקו תקין או לא תודה ויום טוב

21/12/2022 | 10:29 | מאת: שמואל כהן

אמשך בבדיקה של אקגג לב SINUS TACHCRDIA LEFWARB EIECTRICAL AXIS ORS T CONTOUR ABNORMALITY CONSISENT WITH OID INFERIOR MYOCARIAL INFAARCTION ABNORMAL ECG UNCONFIRMED REPORT ADNORMAL

הי שמואל אשמח להסבר על הקשר בין הכותרת לתוכן ההודעה. בכל אופן, בבדיקת האקו ששלחת יש מספר ממצאים קלים שדורשים התייחסות. אותן הדבר נכון לבדיקת האקג. תלוי כמובן מה ההסיטוריה הרפואית שלך, ומה השאלה הרפואית שבגללה בצעת את הבדיקות.

22/12/2022 | 19:16 | מאת: שמואל כהן

שלום דקטור מצב רפואי שלי מורכב בגלל מחלה nf1 שזה גידולים ומפרצת מוחית שנסגרה בצינתור וצינצנתור נוסף עברתי לפני שנה לב סטנד צינתור טיפלי לפני חודש במי פוי לב אחסמיה לחן נשלחתי לאקו לב ולחץ דם לא מעוזן 170 על 100 . אני ביקשתי רק אסבר עם אפשר על ממצים אקו לב דליפה .? איסתידות.? רק רציתי לדעת תודה דקטור וחג חנוכה שמח

מנהל פורום קרדיולוגיה