חולשה עצומה במאמץ קטן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

27/11/2022 | 04:56 | מאת: עדי

שלום, בת 28 בעלת עודף משקל. Bmi גבוה. בסהכ בריאה בשנה האחרונה חווה משהו מוזר זה מתחיל כמן לחץ ביד שמאל באזור העליון באופן מפושט לפעמים מתקדם לכיון החזה בהתחלה זה הגיע רק במאמץ ניכר או אם הייתי בלחץ ובחודשים האחרונים (יש לציין שכרגע אני בהריון שבוע 28) זה החמיר ברמה שזה פשוט כל הזמן בכל מאמץ הכי הכי קטן כמו ללבוש בגדים, להתכופף לשים כביסה או להוציא סיר מהארון זה עושה לי כאב עמום ביד שמאל וחולשה אדירה לעיתים נוספים כאבים בחזה. עברתי 4-5 אקו לב עשרות אקג טרופונין וכו הולטר תקין מספר פעמים אף אחד לא עולה על הבעיה ואני מרגישה שזה מוחמר עד כדי כך שאני מונעת מעצמי לפעמים לצאת מהמיטה כדי שלא תתחיל החולשה והכאב ביד שמאל. נציין שישנו גם קוצר נשימה מועט. אשמח לעזרה

התיאור שלך נשמע מעט מטריד. אם יש כאב שמונע ממך לקום מהמיטה נשמע שצריך להמשיך ולברר אותו. ממליצה לפנות לרופא המטפל ולהמשיך בירור.

מנהל פורום קרדיולוגיה