אספירין במינוך נמוך ותוסף שום

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

13/11/2022 | 11:59 | מאת: נתי

שלום מי שנוטל תרופה אספירין במינון 75 מ"ג (מניעתי, ללא מחלה או אירוע קודם). האם יש בעיה לקחת במקביל גם אומגה 3? וכן האם יש בעיה בלקחת תוספי שום? תודה

אין מניעה לטיול אומגה 3 במקביל לאספירין. לעניין תוספי השום - אני לא ידועת באיזה תוסף מדובר, אבל ככל שיש בו רק שום לא נשמע לי שאמורה להיות בעיה. אגב, הטיפול באספירין למניעה ראשונית של מחלות לב (באנשים ללא מחלה ידועה) פחות מקובל בשנים האחרונות. כדאי להוועץ ברופא המטפל האם במקרה שלך יש באמת צורך בהמשך טיפול זה

מנהל פורום קרדיולוגיה