אקג לא תקין ודופק מהיר וחזק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/11/2022 | 21:33 | מאת: אילון אלחייני

בן 22 סובל לפעמים בהתקפי חרדה כבר חודש מרגיש שהדופק חזק ומהיר הלכתי לבדיקה הכל יצא תקין או מאקג שיצא לא בטווח הנורמל אבל גם לא סימפטום רציני מב זה אומר? אני ממש נלחץ מזה אמרו לי ללכת לקרדיולוג אבל מחכה שיהיה לי תור אצלו מה לעשות? תודה רבה

התקפי חרדה יכולים להיות מלווים לעיתים בתחושת פלפיטציות, גם כשקצב הלב תקין, אם כי לא ניתן לשלול הפרעת קצב אוביקטיבית בלי בדיקה... אם אין סיפור משפחתי של מחלת לב, חלילה מוות פתאומי במשפחה בגיל צעיר ו/או ארועי איבוד הכרה או כמעט איבוד הכרה הייתי ממתינה בסבלנות לבדיקת הקרדיולוג.

מנהל פורום קרדיולוגיה