כולסטרול גבוה ועוד טופינים....

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/04/2001 | 09:35 | מאת: אמיר

שלום רב לך בבדיקות דם שעשיתי התקבלו הנתונים הבאים: cholesterol 286 triglycerides 159 RBC 5.71 MCV 78.8 שאר התוצאות בתחום הערכים הנורמלי. מה המשמעות של התוצאות ומה עלי לעשות? אודה לתשובתך אמיר

28/04/2001 | 13:11 | מאת: ד"ר אילן קיציס

רמת הכולסטרול גבוהה מאוד וזה גורם סיכון ממשי למחלת לב... אני מציע לך לחזור על הבדיקה, הפעם כולל תת החלוקות של הכולסטרול הרע והטוב, ללכת לקרדיולוג ולשקול התחלת טיפול למניעה ראשונית תודה על תשומת הלב

28/04/2001 | 16:24 | מאת: אמיר

אני מודה לך ד"ר אילן על תשומת הלב והרצינות בהתיחסותך לפנייתי. אפעל בהתאם להמלצותיך ונראה כי הצלת חיים של בחור בן 26. נ.ב הרופא שקיבל את תוצאות הבדיקות הנ"ל התיחס אליהם בקלות ראש וטען שיש לי "קצת" רמת כולסטרול מהרגיל. ולכן לא נראה כי הוא עזר לי ממש.. תודה.. ולהתראות... אמיר

מנהל פורום קרדיולוגיה