לחץ ודקירות בחזה ותחושת נימוליות באצבעות ביד ימין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/07/2022 | 04:26 | מאת: סוזי

היי , אני בת 23 עם קריקרדיות אני בבית רואה טלויזיה פתאום נהיה לי לחץ מוזר בבית החזה ודקירות כאלה שבאות והולכות כל פעם במקום אחר באיזור החזה אבל יותר בצד השמאלי כל פעם הכאב מתגבר, התווספו לי סחרחורות(יכול להיות מהלחץ) גלי חום ותחושת נימוליות כזו באמצעות וכבדות ותחושה לא נעימה כזו ביד שמאל אציין שיש לי שתי עקמות קלות בעמוד שידרה אז אני רגילה שמידי פעם שיש לי כאבי גב ישלי גם נימוליות ברגליים והידיים אבל אף פעם לא היה לי ככה אז איני יודעת אם הנימול זה מה עקמות או שאני עוברת משהו שקשור ללב ואיני יודעת

תחושה של נימול באצבעות המלווה מצבי לחץ יכולה להיות ביטוי של החרדה בלבד עם התנשמות יתר. כדאי בכל אופן לפנות עם התלונות אל הרופא המטפל שיתרשם מן הסיפור ומהבדיקה הגופנית. אגב, אינני מכירה את המונח קריקרדיות...

מנהל פורום קרדיולוגיה