וירוס והרגשה חולשה ועייפות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

30/06/2022 | 20:51 | מאת: רונן

שלום רב אני בן 40 , היה לי וירוס, רופא ראה דלקת גרון כולל שקדים והיה שיעול וחום (לא קורונה- נבדק) נמשך כעשרה ימים כאבי הגרון ודעך . אולם, אני מרגיש שלא חזרתי למיטבי , מרגיש עייפות ממש , חולשה וכאני עושה הליכה מאומצת אני מרגיש סחרחורת ועל סף עילפון . האם יש חשש חלילה שהלב נפגע ? אין כאבים בחזה תודה לאל

יש מגוון וירוסים וחיידקים שיכולים לגרום לדלקת גרון. בחלק מן המקרים המחלה מלווה בתהליך החלמה ממושך עם תלונות על עייפות כמו למשל במחלת הנשיקה. כדאי מאוד לגשת לרופא המשפחה ולהשלים בדיקה גופנית, מדידת לחץ דם ודופק ובדיקות דם. לפעמים הלב יכול להיות מעורב בתהליך הזיהומי או הדלקתי אבל אם אין כאבים בחזה או קוצר נשימה זה פחות סביר.

מנהל פורום קרדיולוגיה