ירידות דופק פתאומיות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/06/2022 | 14:17 | מאת: גיל

שלום, בן 33, לא לוקח תרופות וללא מחלות רקע. מידי פעםיש לי ירידות דופק פתאומיות לדוגמה,במהלך נהיגה הדופק 50-70 ופתאום יורד ל38 מידי ואז הדופק נמוך כדקה וחוזר לעצמו מה יכולה להיות הסיבה והאם מסוכן? בדקתי מה הדופק ע''פ שעון דופק

ירידות דופק יכולולת להתרחש לפעמים באנשים צעירים, מבלי שתהיה לזה כל משמעות. מצד שני, במידה שיש ארועי סחרחורת, איבוד הכרה או סיפור של מוות פתאומי במשפחה, הדבר מחייב בירור קרדיאלי מקיף. כך או כך, בדיקת רופא ובדיקת אק"ג (ולפעמים גם הולטר אקג) יכולות לתת מידע רב על המשמעות של הדופק האיטי.

מנהל פורום קרדיולוגיה