כאבים בחזה בשעות הערב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/06/2022 | 14:13 | מאת: אורן

בן 36, יש לי כאבים בחזה המופיעים מידי פעם, בעיקר בשעות הערב או אחרי ימים מתישים. מה אני צריך לעשות ? תודה

כדאי מאוד להבדק על ידי רופא שיתרשם מאופי הכאבים ויעשה כמה בדיקות כולל אק"ג, צילום חזה ואולי גם אקו לב במאמץ. אמנם יש הרבה סיבות לכאבים בחזה שרובן אינן קשורות ללב אבל מכיון שמחלות לב עלולות להיות מסוכנות הבירור הוא הכרחי. אגב, אם אופי הכאב משתנה והוא הופך באופן פתאומי לקשה וממושך יש להזעיק את שירותי הרפואה באופן מיידי

מנהל פורום קרדיולוגיה