פתיחת סתימות טבעית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/04/2001 | 20:29 | מאת: יעקב

ד"ר שלום רב אני מתעניין בנושא הצרת עורקים כליליים [איכסמיות] וקראתי שיש גם מצבים בהם יש פתיחת סתימות והצרויות בצורה טבעית . כלומר הגוף מפתח עורקים חלופיים וכדומה האם נכון? האם וכמה פעילות גופנית עוזרת? ותוך כמה זמן. ובכלל מה דעתך והמלצתך בכבוד רב יעקב

26/04/2001 | 20:21 | מאת: ד"ר אילן קיציס

כן, יש מקרים בהפ מתפתחים "קולטרלים" טבעיים המספקים דם לעורקים חסומים במעלה הזרם... פעילות גופנית לא ממש מעלה או מורידה מתופעה זו... אבל כללית, תמיד עדיף לעשות פעילות גופנית - ללא קשר. תודה על תשומת הלב

12/12/2006 | 19:02 | מאת: גרשון

אבקש תגובות הקוראים באשר לשיטה חדשנית לפתיחת סתימות בעורקים מתוך הלב באופן הפוך למקובל עד היום . תודה , גרשון

מנהל פורום קרדיולוגיה