פעימות לב מוגברות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/04/2001 | 17:33 | מאת: דורית

שלום! אני שואלת עבור אחיינית שלי - בת 15 סובלת בשנתיים האחרונות מפעימות לב מוגברות שלא כתוצאה ממאמץ. זה קורה בערך פעמיים בחודש. הפעימות אורכות בין 5 דק' לכ-15דק', כמו כן תופעות נלוות כהזעת יתר, סחרחורת וחרדה. היא עברה בדיקות: מאמץ,אק"ו והולטר אשר שללו כל ממצא. המלצת הרופא שטיפל היתה לעבור צריבה או טיפול ניסיוני בתרופות. 1. האם המצב הזה מסוכן? 2. האם קיים טיפול חלופי? 3. האם היא יכולה לעסוק בפעילות גופנית? תודה מראש דורית

25/04/2001 | 19:22 | מאת: ד"ר אילן קיציס

השאלה מאוד כללית והמנתונים חסרים... אני מציע לך לפנות לרופא קרדיולוג לילדים...להראות לו את כל המידע, שיבדוק אותה היטב ויעשה עוד בדיקות אם צריך. רק ככה אפשר יהיה להגיע למסקנה אפקטיבית תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה