כאבים ברגליים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/04/2001 | 16:46 | מאת: שלמה

אני סובל מזה כ-3 שנים מכאבים ברגליים (שוקיים וירכיים) בחלק האחורי לאחר הליכה של כ-500 מ' או מאמץ מרוכז וקצר. עברתי בדיקות וצילומי ע"ש ולא נמצאה סיבה ,עברתי בדיקה לתקינות זרימת דם ברגליים הכל תקין. הרופאים לא יודעים לתת לי תשובה מה אני צריך לעשות על מנת להפתר מן הבעיה? אודה לתשובתך.

21/04/2001 | 00:15 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אני לא יכול להגיד לך ככה, ללא בדיקה והערכה טובה במה מדובר, קל וחומר אם כבר רופאים מומחים בדקו אותך ועשו לך בדיקות ל"תקינות" כלי הדם סליחה

21/04/2001 | 16:30 | מאת: שלמה

לצערי איני יכול לעשות דבר עם תשובתך אודה לך עם תוכל לכוון אותי מה אני צריך לעשות ע"מ לפתור את הבעיה תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה