האם הבדיקות הללו מהימנות?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/03/2021 | 16:21 | מאת: תודה

אני בן 23 ואיש בריא ללא מחלות אני סובל מתחושה של פעימה מוקדמת , אציין שזה לעיתים די רחוקות אחת לכמה שבועות לפעמים אפילו חודש-חודשיים התחושה סופר מפחידה, מגיעה או סתם ככה או במנוחה שלאחר אימון כושר גופני הלב כאילו ״עוצר לרגע״ או ״דופק כפול בבת אחת״ ואז דופק באטרף לכמה שניות ובכללי זה מעביר צמרמורות והשתנקות ופחד אדיר מכף רגל ועד ראש, ותחושה כאילו הלב רוצה לצאת מבית החזה או עומד לקרוס בכול רגע זה קורה לכמה שניות ונעלם כלא היה ללא שום תסמינים נוספים ביצעתי כול בדיקה אפשרית כשהתודעה התחילה לפני 4 שנים ואפילו פעמיים הולטר48,אקו לב,אק״ג במאמץ כולם תקינות במאה אחוז והרופא טוען שזה מפחיד אך חסר משמעות שאלתי היא, האם ברגע שכול הבדיקות הללו יצאו תקינות ב100% אני יכול להיות בטוח שלא מדובר במשהו מסכן חיים אלא רק מפחיד? האם זה בדיקות מהימנות או שגם הן עשויות לפספס דברים קריטים ?

30/03/2021 | 12:07 | מאת: פרופ' מחמוד סולימאן

לדעתי אתה יכול להיות רגוע אבל רצוי לתעד אם יש וסוג הפרעת הקצב בזמן התחושות שלך. לפי כך יש מקום לחזור על הולטר ממושך יותר 0שבוע)

מנהל פורום קרדיולוגיה