זמזום מוזר בחזה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/01/2021 | 16:01 | מאת: אליהו

יש לי כבר סביבות השעה וחצי כמין זמזום בצד שמאל בחזה... יש לי בעיה עם חרדות, אז אני מרגיש כמובן גם לחץ בראש דפיקות לב קצת מואצות ומה שאני מרגיש בדרך כלל כשאני מתחיל להכניס לעצמי סרטים לראש :) אין לי כאב חד או משהו בסגנון, לא כחול בשום מקום בפנים או תופעה חריגה אחרת.. זה מזמזם ומפסיק בקצב של הדפיקות לב. אני עדיין בצהל והמרפאות לא עונות לי, בגלל זה פונה פה. תודה מראש :)

17/01/2021 | 10:57 | מאת: פרופ' מחמוד סולימאן

שלום לך, מקווה שהזמזום עבר לך. לא נראה לי שזה קשור לבעיות בלב.

מנהל פורום קרדיולוגיה