הפסקת אספרין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/04/2001 | 20:36 | מאת: אפרים דורפמן

שלום רב, בשנת 1995 עברתי אירוע מוחי, כרגע אני לוקח תרופות כדלקמן: evitol 200mg cordil 2.5mg gastro 20 20mg mononit 20 20 mg bezalip retard 400mg visken 5mg frisium 10mg buffered aspirin 325 mg שאלתי היא כזו, אני אמור לעבור עקירת 8 שניים, וידוע לי שהאספרין מדלל את הדם, וכאשר עוקרים שניים, יש דימום, מה עושים במקרה, כזה האם להפסיק את האספרין, לפני הטיפול. האם זה יכול להזיק הפסקת האספרין לפני טיפול אבקש את עזרתכם בברכה אפרים דורפמן

12/04/2001 | 21:08 | מאת: ד"ר אילן קיציס

תחילה, הטיפול התרופתי שאתה לוקח "מוזר" משהו...ולא כל כך הגיוני בעיניי, אבל אני לא מכיר אותך ואת המחלות שלך.... אז קשה לי להגיד מה נכון ומה לא נכון עבורך. אספירין היא תרופה לכל החיים, ואם למשך מספר ימים צריך להפסיקה - אין ברירה ומפסיקים - הרבה נזק מהפסקה זמנית לא יכול להיגרם. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה