דופק מהיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/04/2001 | 10:44 | מאת: צופית

לפני 3 שנים התחיל לי בשעת ביקור אבלים דופק של 220 הרגשתי את פעימות הלב עד לבטן ולראש עשו לי זריקה להורדת הדופק הבעיה שמאז התחיל לי טרכיקדיה באופן קבוע (כל חצי שנה) אפילו בשעת שינה האים יכול לגרום הדבר לדום לב יש לציין שאקו לב תקין פעמיים והולטר מצאו פעילות על חדרית

07/04/2001 | 17:12 | מאת: ד"ר אילן קיציס

ברור שלפני כל חוות דעת צריך לדעת על מה מדובר. יש המון סוגים של דופק מהיר ... את צריכה לעשות הולטר ואולי גם בדיקת מאמץ (ואוילי הולטר אחד לא יספיק) על מנת לתעד את הפרעת הקצב... ורק אחר כך אפשר יהי לדון במה עושים תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה