לחץ דם ודופק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

30/03/2001 | 18:42 | מאת: יעל

שלום, בת 38, לאחר ירידה של כ 15 קילו, האם לא צריכה להיות ירידה בלחץ דם ודופק ומה זה אומר אם אין שינוי ולא מרגישים טוב, (לא שמנה) תחושת מחלה, עייפות, חוסר אנרגיה, כמו כן סינוסיטיס פוסט נאזל דרופ חוזרים, דלקת סמפונות, התנפחות גוף ופנים בפלג גוף עליון מפריע בנשימה, רגליים נפוחות, ורידים בולטים גם במצב ישיבה , במצב זה חוסר גמישות, אברים נוקשים ,

30/03/2001 | 18:49 | מאת: יעל

יעל כתב/ה: > > שלום, בת 38, לאחר ירידה של כ 15 קילו, האם לא צריכה להיות ירידה > בלחץ דם ודופק ומה זה אומר אם אין שינוי ולא מרגישים טוב, (לא > שמנה) תחושת מחלה, עייפות, חוסר אנרגיה, כמו כן סינוסיטיס פוסט > נאזל דרופ חוזרים, דלקת סמפונות, בזמן מחלה כאבים בגב , בחזה צד שמ' ומהצד גובר בנשימה, התנפחות גוף ופנים בפלג גוף עליון מפריע בנשימה, רגליים נפוחות, ורידים בולטים גם במצב ישיבה, במצב זה חוסר גמישות, אברים נוקשים ,לעיתים קמה כך משינה מלווה בתחושת התקררות, האם יש קשר עם זרימה בכלי דם או לב?

מנהל פורום קרדיולוגיה