הריון ודופק מהיר ודיקלקטין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/02/2018 | 18:29 | מאת: אורטל

שלום, הריון שלישי כרגע. בהריון הראשון אובחנתי כסובלת מדופק מהיר והפרעות קצב- נטלתי דרלין 3 פעמים ביום. מאז ההפרעות קצב עברו ונשארה רק הטכיקרדיה פה ושם. כרגע בשבוע 6 בעיקר בבקרים ואחרי פעילות הדופק מאיץ ולוקחת דרלין בעת הצורך. הרופא הביא לי דיקלקטין למניעת הבחילות וקראתי שכתוב שזה עלול להעלות דופק- האם אני יכולה לקחת אותו במצבי? תודה.

03/02/2018 | 18:51 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

על מנת לענות לך על השאלה יש לבצע בדיקה קרידולוגית. עליך לגשת לקרדיולוג. תודה. דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה