פס זעיר על הציפורן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/01/2018 | 17:55 | מאת: מיכל

שלום, היום גיליתי פס דק וזעיר (כ 2-3 מ"מ ) על הציפורן, אני יודעת שדבר כזה עלול להיות קשור למלנומה של הציפורן. עד שאגיע לרופא עור, עוד מספר ימים, רציתי לשאול את דעתך. בנוסף אציין כי אני סובלת מקרישיות יתר בדם, ובין השאר נוטלת קרטיה 100 בכל יום. קראתי כי התופעה יכולה להיות קשורה לתופעת sprinter hemorrhage . ובין השאר נוטלת קרטיה 100 בכל יום . אני מצרפת תמונה . תודה מראש

20/01/2018 | 14:04 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

יש לבצע בדיקה רפואית מקיפה. יש הבחנה מבדלת רחבה, בין הסיבות החשובות דלקת בפנים הלב אנדוקרידטיס. אך ברוב המקרים ייתכן פשוט מיקורטראומה לאיזור ציפורן

מנהל פורום קרדיולוגיה