פענוח אקג ועזרה בפעינוח ..

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/12/2017 | 08:49 | מאת: שי

אוקי אני מתגורר מזה 4 שנים בארצות הברית שהייתי מעיר נמצא אצלי בלוק חסימתי בצרור המוליך הימני הרופא אמר שזה לא מסוכן ואפילו קיבלתי לבסוף אישור לעסוק בספורט אבל נדרשתי להיות המעכב פעם בשנה ... עכשיו בארצות הברית זה יותר קשה הייתי מה פעמים בבית חולים ואפילו עשיתי אקו אף קופה לא מצא את הבלוק חסימתי .. זה אפשרי שהוא נעלם ? האם אני יכול להרגיש בטוח לגבי שארית חיי? אני מוסיף בדיקת אקג שעשיתי לפני כמה ימים

05/01/2018 | 23:45 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לשם נטילת תשובה מוזכלת יחשוב לבוק אותך ולעבור על כל החומר, כולל תרישמי אקג. ייתכן וחסם נעלם, זה ייתכן.... אם כי על פי רוב לא קורה....

מנהל פורום קרדיולוגיה