אקו לב לבן שלי פענוח

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

08/12/2017 | 19:15 | מאת: ציפי חליוה

סליחה תיקון משאלה קודמת לא נאמר לי שבני חלילה חולה! בוצע אקו לב ונאמר לי לעשות בדקת מאמץ שיצאה תקינה ובדיקת הולטר שממתינים לה לתשובה לפני מספר חודשים הבדיקה יצאה תקינה(הולטר קודם) מה שכתוב בפיענוח זה מנח וחיבורים תקינים ללא הרחבת.פרוזדורים או חדרים ללא עדות.לפגם במחימה הבינ עליתית או הבין חדרית ללא עדות לדוקטוס ארטריוזוס המסתמים וקשת האורטה תקינים תפקוד חדר שמאל בגדר הנורמה עורקים הקורונאיים במוצאם תקינים תפקוד נמוך של הנורמה 53 ef 28 fs אחוז טרבקולציות עדינות באפרס 48 lved בבקשה אני ממש בלחץ תוכל להגיד לי משהו לגבי הנתונים אמרו לי שזה בנורמה נמוכה וזהו...

09/12/2017 | 16:47 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בן כמה הבן?

09/12/2017 | 16:49 | מאת: ציפי חליוה

בן 12 וחצי

09/12/2017 | 16:55 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

יש לגשת לבדיקת רופא קרידולוג ילדים. אתר זה עוסק במבוגרים בלבד.

09/12/2017 | 17:01 | מאת: ציפי חליוה

לא תוכל להגיד לי לפחות מה המשמעות של התשובה שניתנה לי זה קרדיולוגית רשמה ולא הסבירה

09/12/2017 | 19:56 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

נא לגשת לקרדיולוג ילדים. אתר זה עוסק במחלות לב במבוגר. תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה