לחץ עמום בחזה- גדי בן 32

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/12/2017 | 11:31 | מאת: גדי

שלום רב, אני בן 32 עוסק בספורט ובעיקר בגלישת גלים - כמו גם אני עו"ד שעובד בלחץ גדול- לפני שבוע הרגשתי לחץ עמום בחזה- שהיה תוקף אותי כל כמה שעות. פניתי לרופא משפחה שעשה לי אקג ובדיקות חמצן- החמצן היה תקין והאקג תקין - לחץ דם תקין בדיקת כולסטרול אני גבולי, יש היסטוריה משפחתית- אבי עבר התקף בגיל 40. עכשיו אני מרגיש את הלחץ העמום שגורם לאי נוחות פחות אך מרגיש אותו פעמיים 3 ביום. מכל האמור קבעתי לתור לקרדיולוג לעוד חודש- אך האם לאור הנתונים יש לפנות באופן דחוף יותר לבדיקה יותר מעמיקה ? ממה הלחצים העמומים בחזה יכולים להיווצר ? אודה מראש לתשובתכם.

09/12/2017 | 16:49 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לגשת לקרדיולוג. בכל מקרה של החמרה לגשת לבדיקה במיון או במוקד לרפואה דחופה.

מנהל פורום קרדיולוגיה