אי ספיקה מיטראלית קלה ביותר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/12/2017 | 09:26 | מאת: מלי

הי אני בהריון בשבוע 7 (ממש בהתחלה) ואושפזתי עקב הרגשה של עילפון כל הזמן וחולשה חזקה. כל הבדיקות דם כולל טרופונין יצאו תקינות אבל עקב אקג טיפה לא תקין במיון אישפזו ועשו לי אקו לב. האקו לב כתוב אי ספיקה מיטרלית קלה ביותר וpfo מיזערי עם דלף משמאל לימין. כולי בחרדות ברמה שאני מרגישה בדיכאון עמוק אז בבקשה צריכה לדעת עד שאגיע לקרדיולוג האם זה כזה גרוע? תודה

09/12/2017 | 16:50 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מימצא של דלף מיטרלי קל חסר כל משעמות. לגבי נושא של pfo גם אנן מה לדאוג, אם כי יש לגשת לקרידולוג להערכה והמשך טיפול בשל מצב של היריון.

09/12/2017 | 17:46 | מאת: מלי

אוקי תודה היתי אצל קרדיולוג ואמר שהכל בסדר . אז פשוט להמשיך בשלי כרגיל?

09/12/2017 | 19:57 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

נא לגשת לקרדיולוג לקבלת יעוץ מסודר. תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה