הרגשה של דופק בחלק העליון של הקיבה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/11/2017 | 13:25 | מאת: גיל

שלום. ללא עבר לב או בעיות רפואיות במשפחה. אתמול קרה לי משהו מוזר בערב, הרגשתי דופק בבטן העליונה וצורך לנשום עמוק ככה ל 30 שניות בערך ואז הפסיק והופיע לסירוגין 3 פעמים- זה לא נעים ופחד מהתקף. זה הפסיק רק אחרי שהקאתי לאחר ארוחה שאכלתי בשעה 21:00 אך אני לא בטוח שזה מזה. יש לציין כי פעם בשלושה שבועות- חודש התקף כזה קורה למשך חצי דקה אך לא התייחסתי לזה בעבר עד אתמול. מה זה יכול להיות? מקווה שהצלחתי להיות ברור עד כמה שניתן בהרגשה. גיל

25/11/2017 | 12:01 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

קרוב לוודאי מדובר בפעימות מוקמדות או הפרעה קלה של קצב לב. יש להיבדק. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה