דופק קבוע בצוואר ורגש

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/11/2017 | 15:32 | מאת: שמעון

שלום אני בן 30 עברתי מבמחן מאמץ הולטר ל24 שעות ואקו לב היו תקינות בהולטר פעימות על חדריות רק אני מרגיש את הדופק שלי קבוע בגרון וזה משגע ומציק מה יכולה להיות הבעיה ?הבדיקות שם תקינות של בלוטת בתריס גם אולי דופלר של עורקי הצוואר?איך אני מפסיק את הרגשה הזו זה סבל רציני ..

10/11/2017 | 23:07 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, להיבדק בצורה יסודית כולל המדיית צוואר - סונר, בדיקת כלי דם, דופלר עורקים..... בברכה, דר׳ דדשב

18/11/2022 | 17:19 | מאת: מירב

הי שמעון, האם עלית על בעיית הדופק בצוואר? מה הגורם ? אמי כבר שלוש שנים סובלת מזה ,גם עברה הולטר,דופלר ועוד המון בדיקות,הכל יוצא תקין ,היינו אצל איזה פרופסור שעלה שיש לה בעיה בצוואר ועמוד שידרה אבל לא חושבת שמזה זה נובע אשמח לתשובה אולי תעזור לנו לעלות על הבעיה ופתרון

מנהל פורום קרדיולוגיה