סמים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/03/2001 | 16:06 | מאת: na_or

האם ניקוטין, קוקאין (וסמים אחרים) משפיעים על הגברת קצב הלב?

20/03/2001 | 22:30 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לסמים וסיגריות יש השפעה רעה מאוד על הלב, לאורך זמן הסיגריות מקלקלות מאוד את עורקי הלב (ועורקים אחרים), וזה יכול להוביל להתקף לב. לקוקאין יש השפעה נוראית ויכולה לגרום לעיתים להתקף לב חריף גם אם עורקי הלב תקינים - זאת במנגנון מאוד יחודי. לסיכום- ללא כל צל של ספק העישון על סוגיו והסמים על סוגיהם - רעים ללב - ולא רק ללב. נקודה. ועובדה תודה על תשומת הלב

24/03/2001 | 08:19 | מאת: an_or

ד"ר קיציס שלום רב, טרם ענית לי על שאלתי: ברצוני לדעת האם ניקוטין וקוקאין גורמים להגברת קצב הלב ?

מנהל פורום קרדיולוגיה