הסבר על סיכום אקו דופלר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/10/2017 | 18:34 | מאת: עמליה

שלום רב חדר שמאלי תקין,תפקוד גחובלי ואזורי של חדר שמאלי תקין,תבנית המילומ תקינה,ללא הגדלה של העליה השמאלית, מבנה ותפקוד המסתמים תקין, אי ספיקה טריקוספידלית קלה, אין עדות ליתר לחץ דם ריאתי, חדר ימין תקין בגודחו ותפקודו. שאלה:האם דרוש איזשהו טיפול עבור אי ספיקה טריקוספידלית והאם הדבר עלול לגרום לבצקת ברגליים? תודה

13/10/2017 | 19:19 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, מימצא של דלף טריקוספדילי קל בגדר המקובל, כמעט תקין. לא יכול להיות קשר בין דרגה קלה של דליפה זו לבין בצקת בגפים תחתונות. בברכה, דר׳ דדשב

16/10/2017 | 00:18 | מאת: עמליה

האם המצב מצריך איזשהו טיפול או הגבלה בפעילות גופנית ובעוד כמה זמן יש להבדק שוב? תודה

21/10/2017 | 16:03 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מימצא בגדר המוקבל, כמעט תקין, אז לא

מנהל פורום קרדיולוגיה