כאבים בחזה ומתחת לצלעות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/10/2017 | 17:51 | מאת: לילך

שלום רב, אני בת 40 אמא. כבר שלושה ימים יש לי כאבים בחזה בעיקר למעלה בשני השדיים וגם מתחת לצלעות.האם אני בפורום המתאים?או שעליי לפנות לפורום רפואת נשים ושדיים. הכאב הוא גם קרוב לבית השחי.ובפטמות.אציין כי אין במשפחתי היסטוריה של מחלות לב ואני בריאה,לא מעשנת ,חטובה אוכלת בריא ושומרת על כושר.האם זו יכולה להיות אינדיקציה למחלת לב? או שזה קשור בהורמונים ותסמונת קדם וסתית?אציין עוד כי אני מקבלת זריקה למניעת הריון.האם גזים יכולים לגרום לכאבים באיזור החזה?

13/10/2017 | 19:20 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, 1. ייתכן אך לא לגמרי מתאים. 2. כן 3. כן בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה