כאבים בחזה שלא עוברים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/10/2017 | 23:50 | מאת: יונתן

שלום, אני בן 27 בריא. (סובל מצרבות) לפני כ3 חודשים התחילו לי כאבים בחזה כמו התקפים שבאים ונעלמים זה יכול להיות כל עשר דק, פעם ביום, פעם בכמה ימים משתנה... שלחו אותי לעשות גסטרו התוצאות היו בקע סרעפתי וגסטריטיס הביאו לי כדורים לתקופה ואני לא מרגיש שום שינוי. לאחר מכן שלחו אותי לאולטרסאונד והתוצאה תקינה. כרגע הכאבים לא עוברים לי ואני לא יודע לאיזה רופא לפנות או איזה בדיקות ניתן לעשות? זה מציק לי בחיי היום יום ההתקפים הללו. אשמח לתשובה תודה

13/10/2017 | 19:21 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום, התשובה נרשמה לך באתר האיגוד הקרדיולוגי לשם פנית גם. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה