תוצאות הולטר- האם תקין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/09/2017 | 15:41 | מאת: חני

שלום האם תוכלו לומר לי האם התוצאה של ההולטר תקינה? הנני אישה בת 55 קצב לב מינימלי-37 מקסימלי-84 ממוצע-48 הפרעות קצב חדריות -אין הפרעות קצב על חדריות- 610 (יותר בלילה) עם שלשות ורביעיות ו26 זוגות. נשלחתי לבדיקה בגלל פרפור ודופק נמוך. אנא תשובתכם

15/09/2017 | 20:11 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. לפי הנכתב בפנייתך, לא היו מימצאיןם חריגים או מיוחדים בבדיקה זו, מלבד כמות קטנה מאוד של פעימות מוקדמות. יש לגשת לבדיקת קרדיולוג עם תוצאת בדיקה זו ותרשימי אקג מצורפים. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה