פעימות מוקדמות- מספר שאלות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/08/2017 | 21:30 | מאת: אורח26

3 שאלות לגבי פעימות מוקדמות: 1-האם צריכה מוגברת של אשלגן/מגנזיום יכולה למנוע את התופעה? שמתי לב שכשאני אוכל מאכלים עתירי אשלגן, אין בד"כ פעימות מוקדמות שעות ארוכות אחרי. 2-האם יש טיפול שיכול להפסיק את התופעה או טיפול שעשוי להיות בעתיד לידיעתך? -האם התופעה יכולה לחלוף מעצמה במהלך החיים? תודה

02/09/2017 | 15:31 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

1. לא מוגברת מעבר למקובל ומצריך.... השאלה באם מדובר בהפרעה - ירידה בריכוז k ו- mg בבדיקת דם, או סובל ממצב העלול לגרום לכך, או נוטל תרופות - למשל דיאורטיקה - משתנים 2. תלוי בסיבה - מגוון רב של סיבות קיימות, אבל על פי רוב ניתןו לתקן 3. לא חושב אלא אם כן סיבה לתופעה זו היא זמנית.... ואז בהיעדר סיבה תעלם גם התופעה..... לכן חשוב לדעת מהי הסיבה מדוייקת להפרעה זו. צורך בבירור מקיף

מנהל פורום קרדיולוגיה