הולטר פענוח בדיקה ויעוץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/08/2017 | 08:26 | מאת: אורי

מבקש עזרה בהבנת תוצאות הולטר. קצב בסיסי - קצב סינוס. מהירות מינימום - 49 לדקה מהירות מקסימום - 101 לדקה מהירות ממוצעת - 68 לדקה "הפרעות קצב חדריות - סה"כ נצפו VPC'S 2128 במשך הבדיקה. כולל גם בצורת קטעי ביגמניה חדרית. ממוקד אחד. הפרעות קצב על חדריות - נצפו APC'S בודדים. לא נצפו הפרעות הולכה או שינויים משמעותיים בקטע ST. מה כל זה אומר? מה עם ספורט? וטיסות? תודה רבה

02/09/2017 | 15:25 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

כמות לא גדולה (ביממה - במדיה והולטר נרשם 24 שעות) של פעימות מוקדמות. לעיתים הופעת פעימות מוקדמות חדריות מהווה ביטוי לבעית לב, למגוון הסיבות, ולעיתים לבעיה אחרת בגוף, כולל הפרעה במלחים בדם וכו׳ נא לגשת להערכה אצל רופא מפשחה וקרדיולוג.

מנהל פורום קרדיולוגיה