תוצאות הולטר לב - 24 שעות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

08/08/2017 | 10:10 | מאת: אלון

שלום ד"ר ביצעתי הולטר לב אחרי שא.ק.ג. רגיל יצא לא תקין. אני בן 23, סטודנט רץ באופן קבוע. תוצאות הבדיקה: קצב בסיסי - סינוס קצב לב מינימלי - 36 קצב לב מקסימלי - 115 ממוצע - 57 הפרעות קצב חדריות PVC'S - לא הפרעות קצב על חדריות - PAC'S - מעטים בודדים הפרעות הולכה - לא שינויי ST - לא קטעים של סינוס אריטמיה יש לציין שבעת הבדיקה, עבר עליי יום מעט לא רגוע (אני סטודנט) האם הנ"ל תקין? האם מותר לי להמשיך לרוץ? תודה!

12/08/2017 | 15:32 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

הולטר קצב לב. בהתבסס על נכתב בפניית - בגדר נורמה. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה