דפיקות לב ושינויים הורמונליים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/08/2017 | 11:06 | מאת: מיקי

שמי מיקי סובלת מידי פעם מתופעות מס שנים של דופק מהיר או חזק שמורגש רק בשכיבה מהיר זה במקום שישים 75 או שמונים הדבר מחמיר בזמן של מתח פחד או לפני מחזור וכמובן לאחר לידות אפילו מהיר יותר במיוחד בבוקר לאחרונה תופעות גיל המעבר החלו אני בת 45 וחשה את פעימות ליבי יותר חזק גלי חום חולשה וחרדות רבות לפני מחזור המצב מחמיר האם הבעיה לבבית או הורמונלית לדעתך בדיקות בלוטת תריס וסוכר תקינות וכן שאר בדיקות דם עוסקתבפעילות גופנית שנים לאחרונה בגלל שזה יוצר המון גלי חום הפחתתי תודה

06/08/2017 | 11:11 | מאת: מיקי

שכחתי לציין שילדתי הרבה פעמים לידות מצוינות וגם לאחר גרידות חויתי דפיקות לב תקופה וחולשה ולאחר לידות לעיתים דופק מאד נמוך וחלש ולאחריו תקופות של דופק מהיר וחולשה לידה אחרונה לפני 4 שנים

12/08/2017 | 15:37 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, יש לבצע הערכה מקיפה אצל רופא משפחה ובמידת הצורך אצל קרידולוג.ץ אקו לב, הולטר קצב לב, מבחן מאמץ. בדיקת תפקודי בלוטת התריס ומשק ברזל בדם. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה